Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Een toekomst met duurzame energie

Het opwekken van energie uit natuurlijke bronnen, zoals zon en wind wordt het nieuwe normaal. Je huis en werkplek verwarm je straks met groengas of andere duurzaam opgewekte warmte. Cogas maakt zich klaar voor een klimaatneutraal leven.

Blik op de toekomst

We kijken bij Cogas vooruit en bereiden ons voor op een wereld met een duurzame energievoorziening. Wij brengen én houden daarvoor ons netwerk altijd in topconditie. We zorgen dat onze energie-infrastructuur klaar is voor de toekomst, voor bijvoorbeeld waterstof of andere duurzame oplossingen.

Samen vol energie naar morgen

We werken samen met gemeenten, provincie Overijssel en strategische partners aan een toekomst met duurzame energie. We denken mee, doen onderzoek, geven advies en stemmen onze plannen op elkaar af zodat we het verduurzamen van de energievoorziening sámen kunnen versnellen.

Ons streven

We vormen als netbedrijf een belangrijke schakel in de energietransitie en willen deze overgang versnellen. Ons doel? Dat mensen nu en later op een betrouwbare en betaalbare energievoorziening kunnen rekenen.

Maak kennis met het regioteam: de verbinders tussen ons bedrijf en onze partners in de energietransitie.

Noaberschap, natuurlijk samenwerken!

We staan in verbinding met iedereen die een rol speelt in de energie van vandaag en morgen.

Wij vinden het vanuit onze maatschappelijke rol vanzelfsprekend om samen te werken met partners om ons heen. Nieuwsgierig hoe we dat doen?