Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Volop samenwerken

We staan op een kantelpunt in de energiegeschiedenis waarin samenwerken centraal staat. Dit doen we bijvoorbeeld met de provincie Overijssel, gemeenten, woningbouwcorporaties, waterschappen, inwoners en vele andere partners.

We doen het écht samen

We werken met enthousiasme samen aan plannen, pilots en projecten met als gemeenschappelijk doel de energietransitie te versnellen. Uiteenlopende partijen houden zich bezig met de transitie van duurzame warmte en duurzame opwek van elektriciteit - niet alleen wij! Variërend van de overheid en het onderwijs tot (lokale) coöperaties, projectontwikkelaars en ondernemers.

Veranderend landschap

Het energielandschap verandert: ook inwoners, bedrijven, energiecoöperaties, milieuorganisaties, energieleveranciers en energieproducenten zijn betrokken bij (en actief in) de nieuwe Nederlandse energiemarkt. En allemaal leveren ze op hun eigen wijze een bijdrage aan het verduurzamen van het energiesysteem.

Verschillende partijen

Voor ons betekent dit dat wij met steeds meer verschillende partijen samenwerken en onze kennis delen. Soms komen we in aanraking met sterk uiteenlopende wensen en belangen in de grote opgave van de energietransitie.

Andere rol

Dat vraagt om een andere rol van ons als netbedrijf en netbeheerder! Al deze veranderingen vragen veel van onze organisatie en onze mensen. Je krijgt als collega dan ook alle gelegenheid om jezelf te ontwikkelen, zodat we samen kunnen groeien.

Partners op de rij

Wil je weten wie onze belangrijke samenwerkingspartners zijn? We hebben ze hier voor je op een rij gezet.

Verbinders

We staan middenin de energietransitie en spelen een verbindende rol.

Hoe we voor verbinding zorgen? Ons regioteam bestaat uit verbinders die onze organisatie linken met al onze partners in de energietransitie.