Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Duurzame gemeenschappen en steden

We dragen bij Cogas bij aan het verduurzamen van de energievoorziening en daarmee aan doel 11 van de wereldwijde Duurzame ontwikkelingsdoelen: ‘duurzame steden en gemeenschappen’. Wij zorgen ervoor dat de huidige en komende generaties over duurzame energie beschikken om te kunnen wonen, leven en te werken.

Voor nu en in de toekomst

We brengen nú (bio)gas, elektriciteit en duurzame warmte en later datgene waar de toekomst om vraagt. Dat doen we op zo'n manier, dat de veiligheid gewaarborgd is en de energievoorziening betaalbaar blijft. Onze positie in de regio en het stevige fundament dat we in de loop der jaren hebben gelegd, zorgt ervoor dat we slim kunnen samenwerken aan de energie van morgen. Zowel onze partners als de bewoners van dorpen en steden in onze regio kunnen op onze kennis en innovatiekracht vertrouwen: nu en in een duurzame toekomst.

Noaberschap

We werken niet alleen samen om de energietransitie te versnellen, maar zijn ook daarbuiten 'n echte noaber. We dragen ons steentje bij aan de samenleving en steunen diverse evenementen, culturele en sportieve activiteiten in de regio. Daar krijgen we energie van!

Verbinders

We staan middenin de energietransitie en spelen een verbindende rol.

Hoe we voor verbinding zorgen? Ons regioteam bestaat uit verbinders die onze organisatie linken met al onze partners in de energietransitie.