Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Dit doen we

Wat doet Cogas in de energietransitie? We werken samen met uiteenlopende partners aan het inspirerende energievraagstuk, waarin we onze energie-infrastructuur voorbereiden op een toekomst met duurzame energie. Wat betekent dat precies?

Onze rol in de energietransitie

We hebben jarenlange ervaring in de wereld van energie. Onze partners kunnen op onze kennis en ervaring bouwen. De ene keer doen we onderzoek en geven we advies voor plannen van de gemeente. Een andere keer realiseren we zelf projecten, of zijn we in bepaalde fases betrokken. Daarnaast staan we aan de lat voor het eventuele aanpassen of uitbreiden van onze bestaande warmte-, gas- en elektriciteitsnetwerken. Lees ook meer over onze energievisie.

Onderdelen

Ontdek meer over onze specifieke rol en ambities op het gebied van hernieuwbare gassen, duurzame warmte en een toekomstbestendig elektriciteitsnet.

Hernieuwbare gassen

Ons netwerk krijgt te maken met alternatieven voor aardgas. Lees meer over wat dat betekent in de praktijk.

Duurzame warmte

We realiseren en beheren duurzame warmtenetten en zijn als partner betrokken bij verschillende initiatieven. Ontdek meer over onze rol en ambitie op dit gebied.

Elektriciteitsnet

We zorgen ervoor dat ons elektriciteitsnetwerk klaar is voor een toekomst met duurzame energie. Lees meer over wat dat betekent.